Kaffe bord «Tripod» svart

Fusjonen av soliditet og eleganse, samt blandingen av arkaisme og modernitet, gjør disse bordene virkelig unike som en særegen detalj i interiørdesign. De går utover å være bare funksjonelle møbler og blir til kunstverk som tilfører en unik touch til ethvert rom de inntar. Som funksjonelle kunstverk tilbyr disse bordene mer enn bare en overflate å plassere gjenstander på. De blir sentrale elementer i et rom, fanger oppmerksomheten og starter samtaler.

Bruken av papirmasse og papp som hovedkomponent kan virke overraskende, siden papir ofte oppfattes som skjørt. Men gjennom nøye eksperimentering og integrering av andre materialer, oppnår den resulterende blandingen de ettertraktede egenskapene til tre. Materialet får en naturlig tekstur og styrke, som sikrer lang levetid og holdbarhet.

Det resulterende materialet etterligner ikke bare treets styrke, men viser også en naturlig tekstur som minner om sitt organiske motstykke. Denne teksturen legger til en taktil dimensjon til bordene, og gir en sensorisk opplevelse som kombinerer visuell tiltrekning med en behagelig følelse.

En bemerkelsesverdig egenskap ved dette materialet er dets lille elastisitet. I motsetning til stive materialer som kan være utsatt for å sprekke eller smuldre under press, viser dette bordmaterialet en fleksibel karakter, og gir en motstandsdyktighet som forlenger holdbarheten. Videre sikrer denne materialets unike sammensetning at det beholder sin estetiske tiltrekning over tid. Fusjonen av papirmasse og papp skaper en overflate som ikke endrer farge eller forringes med alderen.

Sidebordet er tilgjengelig i to farger: svart eller marmorert. Alle produktene er håndlagde og unike, så de kan avvike noe fra bildet. Spesialbestillinger er tilgjengelige for å imøtekomme dine spesifikke behov og ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere dine ideer.

kr14.350,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 6 kg
Dimensjoner 38 × 65 cm
Materiale

Betong, Resirkulert papir, Tre

Design

dnt design

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.