Kaffe bord «Wave»

Den visuelle inspirasjonen for sofabordet er en kombinasjon av naturlig tre og betong. Disse to motsatte materialene kombinert, skaper en unik karakter av produktet som har betongens kulde og treets koselighet. Selv om tre og betong har forskjellige egenskaper, er de komplementære og perfekt kompatible i et interiør. Hovedmålet med prosjektet var å skape ikke bare et møbel, men også et skulpturelt og elegant interiørdetalj.

Bordplaten er laget av naturlig eik, og basen på bordet, som ligner betong i utseende, er laget ved å helle fast masse som er nærmere tre i egenskaper. Oppgaven var teknologisk utfordrende – det var nødvendig å forene våt masse og fuktighetssensitivt tre. Hele strukturen av bordet produseres samtidig, slik at de to materialene smelter sammen jevnt og nøyaktig for å unngå eventuelle hull. Etter at produktet har tørket, blir det pusset, og bordplaten oljes.

Det svarte betonglignende materialet er resultatet av ulike eksperimenter. Det er en blanding av flere komponenter, hvor den største delen er papirmasse. Selv om papir ofte assosieres med skjørhet, når det blandes med andre materialer og tørkes, blir det like sterkt som tre. Det ligner betong, men er litt elastisk, slik at det ikke sprekker eller smuldrer.

Dette materialet endrer ikke farge over tid og er ikke redd for fuktighet. Støv kan tørkes av med en fuktig klut.

Alle produktene er håndlagde og unike, så de kan avvike noe fra bildet. Spesialbestillinger er tilgjengelige for å imøtekomme dine spesifikke behov og ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere dine ideer. Fargetonen på bordplaten kan velges for å matche ditt interiør.

 

kr33.680,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 12 kg
Dimensjoner 72 × 55 × 46 cm
Material

Concrete, wood, recycled paper

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.