Kaffe bord «Mottled»

A fusion av styrke og eleganse, arkaisme og modernitet, er en særegen egenskap ved bordene. Det er et funksjonelt kunstverk som tilfører en unik touch til ethvert interiør.

Materialet som bordet er laget av, er resultatet av ulike eksperimenter. Det er en blanding av flere komponenter: den største delen er papirmasse og papp. Selv om papir ofte assosieres med skjørhet, når det blandes med andre materialer og tørkes, får det egenskaper som ligner tre, med en naturlig tekstur, styrke og en viss elastisitet, slik at det ikke sprekker eller smuldrer. Ved å bruke papir i mine verk, gir jeg det egenskapene til tre igjen: naturlig tekstur og styrke. Det er som å gi et tre et nytt liv. Perfekt egnet som sofabord, sidebord eller nattbord.

Dette materialet endrer ikke farge over tid og er ikke redd for fuktighet. Støv kan tørkes av med en fuktig klut. Sidebordet fås i to farger: svart eller flekkete.

Alle produktene er håndlagde og unike, så de kan avvike noe fra bildet. Spesialbestillinger er tilgjengelige for å imøtekomme dine spesifikke behov og ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere dine ideer.

kr16.110,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 6 kg
Dimensjoner 46 × 61 cm
Material

Concrete, wood, recycled paper

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.