Kaffe bord «Bent»

En fusjon av soliditet og eleganse, arkaisme og modernitet, er en særegen egenskap ved bord og det er et funksjonelt kunstverk som tilfører en unik touch til ethvert interiør.

Sidebordet er laget av masse som ligner betong. Massen er resultatet av ulike eksperimenter. Det er en blanding av flere komponenter, hvor den største delen er papirmasse. Selv om papir ofte assosieres med skjørhet, når det blandes med andre materialer og tørkes, blir det like sterkt som tre. Det er også litt elastisk, slik at det ikke sprekker eller smuldrer. Det tok mye testing å finne riktig forhold mellom materialer for å skape en grov eller glatt overflate, vannbestandighet, stivhet og elastisitet. I skapelsen av disse bordene ble også resirkulerte materialer brukt. Som et resultat får disse møblene ikke bare et eksklusivt utseende og særpreg, men blir også bærekraftige medlemmer av hjemmet.

Også perfekt egnet som sofabord, sidebord eller nattbord.

Dette materialet endrer ikke farge over tid og er ikke redd for fuktighet. Støv kan tørkes av med en fuktig klut.

Alle produktene er håndlagde og unike, så de kan avvike noe fra bildet. Spesialbestillinger er tilgjengelige for å imøtekomme dine spesifikke behov og ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere dine ideer.

kr31.485,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 6 kg
Dimensjoner 45 × 62 cm
Material

Concrete, wood, recycled paper

Design

dnt design

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.