Kaffe bord «40 black» flekket

Massen som ligner betong er resultatet av ulike eksperimenter. Den er en blanding av flere komponenter, hvor den største delen er papirmasse. Selv om papir ofte assosieres med skjørhet, blir det like sterkt som tre når det blandes med andre materialer og tørkes. Det er også litt elastisk, slik at det ikke sprekker eller smuldrer. Det tok mye testing å finne riktig forhold mellom materialer for å skape en grov eller glatt overflate, vannbestandighet, stivhet og elastisitet. I produksjonen av disse bordene ble også resirkulerte materialer brukt. Som et resultat får disse møblene ikke bare et eksklusivt utseende og særpreg, men blir også bærekraftige elementer i hjemmet.

Dette materialet endrer ikke farge over tid og tåler fuktighet uten problemer. Støv kan tørkes av med en fuktig klut. I det vedlagte bildet tester jeg styrken til dette materialet.

Det er også perfekt egnet som sofabord, sidebord eller nattbord.

Alle produktene er håndlagde og unike, så de kan avvike noe fra bildet. Spesialbestillinger er tilgjengelige for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser. Ikke nøl med å kontakte meg for å diskutere dine ideer.

kr12.010,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 6 kg
Dimensjoner 46 × 61 cm
Material

Concrete, wood, recycled paper

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.