Kaffe bord «Tripod» mottled

Kombinasjonen av holdbarhet og eleganse, blandet med en miks av antikviteter og modernitet, skiller virkelig disse bordene som unike elementer i interiørdesign. De går utover det rent funksjonelle møblet og blir til kunstneriske elementer som gir en særegen essens til ethvert rom de okkuperer. Disse bordene er ikke bare praktiske flater; de blir fokuspunkter i et rom, tiltrekker oppmerksomhet og tenner samtaler.

Bruken av papirmasse og papp som primære komponenter kan ved første øyekast virke overraskende på grunn av oppfatningen av papir som skjørt. Men gjennom omhyggelig eksperimentering og integrering av andre materialer oppnår denne blandingen egenskapene til tre. Den får en naturlig tekstur og styrke, noe som sikrer dens holdbarhet og robusthet.

Dette resulterende materialet etterligner ikke bare treets motstand, men presenterer også en naturlig tekstur som minner om dens organiske opprinnelse. Denne teksturen gir bordene en taktil kvalitet og tilbyr en sensorisk opplevelse som kombinerer visuell tiltrekning med en behagelig følelse.

En bemerkelsesverdig egenskap ved dette materialet er dets subtile elastisitet. I motsetning til stive stoffer som er utsatt for brudd eller oppløsning under press, viser dette bordmaterialet en fleksibel kvalitet som gir motstandskraft og forlenger levetiden. Videre sikrer den unike sammensetningen av dette materialet at det beholder sin estetiske appell over tid. Fusjonen av papirmasse og papp skaper en overflate som er motstandsdyktig mot fargeendringer eller forringelse med alderen.

Dette materialet opprettholder fargen over tid og er motstandsdyktig mot fuktighet; støv kan lett tørkes av med en fuktig klut. Sidebordet er tilgjengelig i to farger: svart eller marmorert.

Hvert produkt er håndlaget og unikt, så det kan være små variasjoner fra bildet på fotoet. Skreddersydde bestillinger er velkomne for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser. Ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere dine ideer.

kr16.110,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 6 kg
Dimensjoner 38 × 65 cm
Material

Concrete, wood, recycled paper

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.