Kaffe bord «Grey»

En fusjon av soliditet og eleganse, arkaisme og modernitet, er en særegen egenskap ved bord. Det er et funksjonelt kunstverk som legger til en unik touch i ethvert interiør.

Materialet som bordet er laget av, er resultatet av ulike eksperimenter. Det er en blanding av flere komponenter: den største delen er papirmasse og papp. Selv om papir ofte assosieres med skjørhet, når det blandes med andre materialer og tørkes, får det egenskapene til tre, en naturlig tekstur, blir sterkt, men er litt elastisk, slik at det ikke sprekker eller smuldrer.

Ved å bruke papir i mine verk, gir jeg det egenskapene til tre igjen: naturlig tekstur, styrke. Det er som å gi et tre et nytt liv.

Perfekt egnet også som ende- eller nattbord.

Dette materialet endrer ikke farge over tid og er ikke redd for fuktighet, støv kan tørkes av med en fuktig klut.

Kaffebordet kan utstyres med en glassplate, diameteren på glassplaten er opptil 90 cm. Bordet selges uten glassplate. Glasset er limt på metallholdere. På kundens forespørsel vil holderne bli festet til bordet, og lim vil bli lagt ved i emballasjen. Kunden trenger bare å bestille glasset og lime det på.

Alle produktene er håndlagde og unike, så de kan avvike noe fra bildet på fotoet. Spesialbestillinger er tilgjengelige for å imøtekomme dine spesifikke behov og preferanser. Ta gjerne kontakt for å diskutere dine ideer.

kr17.575,00

Ikke på lager, men kan restbestilles

Vekt 10 kg
Dimensjoner 45 × 42 × 43 cm
Materiale

Concrete, wood, recycled paper

Design

dnt design

Produksjonstid

6-8 uker

Forespørsel om dette produktet ved å klikke på lenken her.